Depannages

  Bij Vandenberghe staan 7/7 en 24/24 voor u klaar voor dringende depannages. Zit u in nood en heeft u ons snel nodig?

  Bel ons op het nummer 057/20 02 78 en we komen zo snel mogelijk ter plaatse.

  Heb je dringend nood aan een depannage? Geef ons een seintje en wij komen ter plaatse!
  Elke centrale verwarming heeft tijdig een onderhoud nodig.

  Onderhoud

  Wist u dat u verplicht bent om uw verwarmingsketel te onderhouden? Als u huurder of eigenaar bent, kunt u het onderhoudsattest opvragen bij de verzekeringsmaatschappij.

  Ook voor de fabrikantsgarantie is het onderhoud verplicht en is er ook een verschil tussen welk soort installatie u heeft. 

  • mazout installatie = jaarlijks onderhoud
  • gasinstallatie = tweejaarlijks onderhoud


  Onze werknemers mogen uw gasinstallatie plaatsen en keuren.

  Keuringen

  Aanpassingen aan uw gasinstallatie moeten altijd uitgevoerd worden door een erkende Cerga-installateur. Onze installateurs beschikken over dit label en mogen dus gasleidingen plaatsen en keuren. 

  De verplichte Waterkeuring, die een nieuwbouw moet ondergaan, wordt door de watergroep uitgevoerd. Wij begeleiden u 
  graag hierin en nemen alle administratieve zaken van u over.

  Vandenberghe uit Ieper voert regelmatig lekcontroles uit.

  Lekcontroles

  Vandenberghe voert op uw vraag lekcontroles uit om overmatig waterverbruik te controleren of lekken te vermijden. Wij kunnen met speciale apparatuur uw lek detecteren en zo grote schade vermijden.

  Wilt u ook graag een lekcontrole? Contacteer ons dan voor een afspraak!


  Vandenberghe neemt graag uw sanitaire installaties onder handen voor een ontkalking.

  Ontkalking

  Regio Ieper - Kortrijk heeft te maken met hard water. Verkalking van al uw dure elektrische toestellen zoals vaatwas, wasmachine, espressomachine & sanitaire kranen in uw badkamer, wasplaats …

  Met Watergenius kunnen we een goede oplossing aanbieden voor uw kalkaanslag! Ook een installatie met drinkwaterfunctie is zeer interessant en kunt u op korte termijn terugverdienen.

  Dringende interventie? Heeft u onze tussenkomst nodig voor een defect?

  Onze activiteiten

  Centrale verwarming

  Na 90 jaar ervaring mogen we zeggen dat verwarming onze specialiteit is. Naast installaties voor particulieren, zijn we ook aanwezig in scholen, kinderdagverblijven, rust- & verzorgingstehuizen en kmo’s.

  Sanitair

  Bij Vandenberghe kan je terecht voor de renovatie van uw badkamer of sanitaire ruimtes zoals badkamers, douchecabines, toiletten enzovoort.

  Ventilatie

  Bent u op zoek naar een nieuwe ventilator? Dan bent u bij Vandenberghe aan het juiste adres. Vandenberghe houdt zich bezig met verschillende ventilatie. Voor iedere toepassing hebben we een goede oplossing of ventilatiesysteem.

  Elektriciteit

  Vandenberghe staat in voor uw elektriciteit. Bij ons kan u terecht voor kleine en grote werken, van industriële en huishoudelijke elektriciteit tot parlofonie.

  Domotica

  Technologie staat nooit stil. Met domotica kan je alles zeer gemakkelijk bedienen. Het is veilig, comfortabel en energiezuinig.


  Energiezuinige investeringen

  Bij energiezuinig investeren is het belangrijk om uw energiekost zo laag mogelijk te houden. Wij helpen u om uw energiekost te beperken.

  Vandenberghe is uw aanspreekpunt voor verschillende activiteiten.
  Bij Vandenberghe vindt u uw betrouwbare installateurs. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dan ook uw partner voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

  Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle technieken!