Na 90 jaar ervaring mogen we wel zeggen dat cv onze specialiteit is. We doen niet alleen installaties bij particulieren, maar ook bij scholen, kinderdagverblijven, rust- & verzorgingstehuizen. Bij Vandenberghe kan u terecht voor het onderhoud van uw centrale verwarming. Een cv ketel op gas, mazout of een nieuwe condensatieketel? Geen probleem voor Vandenberghe! 

  Soorten verwarmingsketels

  De keuze van brandstof voor uw cv speelt een belangrijke rol. De meest gebruikte energiebronnen zijn aardgas, stookolie/mazout, elektriciteit en pellets.

  Erkende installateur

  Onze installateurs verwarmingsinstallaties zijn erkend door de Vlaamse overheid. Daardoor kunnen wij een optimale werking en kwaliteit te verzekeren.

  Verplicht onderhoud

  Hoe vaak een ketel onderhoud moet krijgen, hangt af van het type brandstof. Voor een oliegestookte verwarmingsketels of centrale stooktoestellen die werken op vaste brandstof is dit jaarlijks. Voor gas gestookte verwarmingsketels op propaan, butaan of aardgas is dit tweejaarlijks.

  Dringende interventie? Heeft u onze tussenkomst nodig voor een defect?

  Vandenberghe is uw aanspreekpunt voor verschillende activiteiten.
  Bij Vandenberghe vindt u uw betrouwbare installateurs. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dan ook uw partner voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

  Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle technieken!